Friday, 6 December 2013

( ^_______^ )

Salam'Alaykum.

Alhamdulillah. harini baru lega demam. harini pulak teringat nak hapdet belog ni. harini jugak rasa cemburu sangat dekat dia, dia, dan dia. huhh! happy nya dia. takdak masalah ke? bukan bukan. Yakin dengan Allah. Bersangka baik dengan Allah. Allah uji kita tanda DIA sayang, right? :)

Actually, banyak benda nak stori-mori masa dia call. tapi keadaan tak pernah mengizinkan. asal jek nak cakap, mesti jadi benda lain. takpe. bersangka baik dengan Allah. In Sha Allah. Everything gonna be okay. :)

tadi terjah-terjah belog org, terjumpa dan terbaca satu belog ni. serius jealousssss yoooouuuu. :) tapi takpelah, semuanya dari Allah kan. :)

Untuk dia di sana, moga segalanya baik2 jek. serius, banyak benda nak cakap. banyak benda nak cite. nak jugak mcm dia dan dia tuuu. nite! with love, Tyen.

No comments:

Post a Comment